LOUDACADEMY WORKSHOPS

Songwriting

In deze leuke workshop leer je van een echte rapper en songwriter op speelse wijze zelf teksten te schrijven op een zelfgemaakte beat of gitaarmelodie. Je leert hoe je eigen verhalen of ideeën om kan zetten in een liedvorm en je leert hoe te rijmen, punchlines te bedenken en hoe catchy melodieën te bedenken.

 

Workshop aanvragen

Dans

Leer de coolste dansmoves en vetste choreografieën van een strakke en zeer ervaren danser. Op je eigen niveau leer je in een groep of solo hoe je goed op het ritme van een tropical dance beat mee kan dansen of leer te poppen en locken op een breakbeat.

Workshop aanvragen

Film

In deze toffe workshop krijg je les van een ervaren film- en documentairemaker in hoe je zelf een film maakt. Door gebruik te maken van je fantasie en omgeving kan je met een paar goede opnames al een leuke scene creëren. Ook leer je hoe goed gebruik te maken van de camera en hoe je met licht of juist geen licht een bepaalde sfeer kan neerzetten. Ook ga je aan de slag met montage software om je eigen film af te maken zodat je wat hebt waar je mee voor de dag kan komen.

Workshop aanvragen

Acteren

Leer van een echt film- en tv-acteur hoe je verschillende emoties of gemoedstoestanden overtuigend kan overbrengen. Aan de hand van bepaalde technieken leer je, jezelf in je karakter verplaatsen en met behulp van rollenspelen worden situaties nagespeeld.

Workshop aanvragen

Presenteren

Leer van een echte presentatrice hoe je op een leuke en enthousiaste manier tekst kan presenteren. Je krijgt les in hoe je het beste je publiek vasthoudt en deze lessen zijn ook handig voor als je jezelf moet presenteren voor tijdens een sollicitatiegesprek.

Workshop aanvragen

Workshop aanvragen?

Workshop aanvragen?